29 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına zam geldi mi? Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam geldi mi? Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları inşaat sektörü ve hurda işi ile ilgilenen kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanlarda hurda fiyatlarına peş peşe zam gelirken, bugün hurdaya zam gelip gelmediği merak ediliyor. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam haberleri gelirken yeni haftada hurda fiyatları düşmeye başladı. Haftanın başında  gelen 2 TL'lik indirimin ardından hurda fiyatları düştü. Bugün isegüncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Bugün hurdaya zam geldi mi? sorusu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. 

Demir cevheri vadeli fiyatları Çin'de, ülkede koronavirüs kısıtlamalarından bazlarının hafifletilmesi ve zor durumdaki inşaat sektörüne destekte bulunulacağına ilişkin gelen haberler ile yüzde 5'ten fazla yükseliş gösterdi. Bu durum hurda fiyatlarını da etkiledi. 

Hurdalar arasında en değerlileri bakır ve demir hurdalar iken en çok bu iki hurdanın fiyat listesi merak ediliyor. Demir hurdalar genellikle inşaat yıkım aşamalarından sonra ortaya çıkarken, fiyatladırılması demir fiyatları üzerinden olmakta. Aynı şekilde bakır hurda fiyatları bakır fiyatları üzerinden hesplanıyor.

Geçtiğimiz ay yükselen hurda fiyatları paslanmaz hurda arzında sıkıntı olduğu ve fiyatalrın aralık ayında şimdilik çoğunlukta yaty seyretti gözlemleniyor. Hurda da arz sıkıntısının yaşanmasından kaynaklı olarka fiyatlar yatay seviyelerde işlem görüyor. 

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2022 hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 14 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.


Geri Dön