28 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimle birlikte hurda fiyatları düşerken vatandaşlar ve meraklıları güncel hurda fiyatlarını araştırmaya başladı. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 12 Aralık 2022 fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi.  Son zamanlarda yükselişe geçen hurdalar arasından demir hurda fiyatlarına 2 TL indirim geldi. Gelen indirim haberleri ile birlikte  hurda fiyatları gerilemeye başladı. 

En değerli hurdalar arasında demir ve bakır hurdaları yer alıyor. Bakır ve demir hurda fiyatlarının belirlenmesinde ise bakır ve demir fiyatları etkili oluyor.  Bakır hurdalar geri dönüşüm için kullandığı için yapı olarak daha yumuşakken hurda demirler ise sert yapıdadır ve çoğunlukla inşaat sektöründe yer alıyor. Demir hurdalar özellikle yıkım döküm işlemlerinden sonra ortaya çıkmaktadır.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 12 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön