07 / 05 / 2024

Endeksa Dijital Sohbetler serisi başlıyor!

Endeksa Dijital Sohbetler serisi başlıyor!

Pandemide vakalar ve yasaklar her geçen gün artarken, Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom Dijital Sohbetler serisini başlatıyor.



Pandemide vakalar ve yasaklar her geçen gün artarken, Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektördeki gelişmeleri ve hafta sonu evlerde geçirilecek zamanı değerlendirmek için Dijital Sohbetler serisini başlatıyor.

Pandemi sebebiyle alınan önlemleri destekleyen ve tam gün başlayan hafta sonu yasaklarına sektör sohbetleriyle katkı sağlamaya başlayan Endeksa, sektörün ileri gelenlerini ağırlayacak.

Her hafta Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve tüm emlak danışmanlarına ücretsiz olarak sunulacak sohbetlerin ilki 5 Aralık 2020 Cumartesi saat 15:00’te yapılacak.

İlki gerçekleştirilecek Dijital Sohbetler’de Cumartesi günü Bospohorus Invest Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş moderatörlüğünde, TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan ve Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt buluşacak. Online olarak yapılacak etkinlikte sektördeki son gelişmeler, pandeminin etkileri ve yeni yönetmeliğin getirdikleri masaya yatırılacak.


Geri Dön