03 / 05 / 2024

Endeksa eğitimlerine online olarak devam edecek! 

Endeksa eğitimlerine online olarak devam edecek! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için ve alınan önlemlere destek olmak için çalışmalarına evden devam etme kararı alan Endeksa, eğitimlerini de online olarak sürdürecek...



Endeksacom, evden devam edilecek çalışma sisteminde geçirilen bu zor zamanların moral bozarak, panik yaparak değil, gelişerek ve öğrenerek geçirilebilmesi için eğitimlerini online sistem üzerinden sürdürecek.

26 MART'TA EKRAN BAŞINA

Sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile “Değişen Dünya’da Gayrimenkul Satışı ve İkna Yolları” Online Eğitim Serisi'nin ilk bölümü 26 Mart saat 15:00'te canlı olarak yapılacak. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz sunulan eğitimde Barış Kılıçarslan, katılımcılarla gayrimenkul satışında iknaya götürecek ipuçlarını değerlendirecek.

26 Mart saat 15:00’te gerçekleşecek online eğitime katılmak için önceden kayıt yaptırmak gerekiyor. 

SEKTÖRDEN GERİ KALMAYACAK, YENİ BİLGİLER ÖĞRENECEKSİNİZ

Gayrimenkul profesyonellerine katkı sağlamak hedefiyle online eğitimler düzenleme kararı veren teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, bu zor süreçte müşterilerinin, sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.


Geri Dön