29 / 04 / 2024

Endeksa'dan değerleme uzmanlarına özel 3 aylık üyelik!

Endeksa'dan değerleme uzmanlarına özel 3 aylık üyelik!

Endeksa, koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirlere destek oluyor. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitimler veren Endeksa, 3 ay ücretsiz olarak değerleme uzmanlarına özel üyeliği sağlayacak.



Değerleme uzmanlarının ve toplumun sağlığı için değerleme faaliyetlerinin temassız olarak yapılabilmesine destek sağlamak için Endeksa değerleme uzmanlarına özel üyelik paketini 3 ay ücretsiz olarak sağlayacak.

Bölge bazında emsaller incelenebilecek

Üyelik sistemine verilen destekle, değerleme uzmanları Endeksa ile tüm Türkiye’de yer alan bölge bazında ortalama gayrimenkul fiyatlarına, değer değişimlerine ulaşabilecekler ve bölge bazında emsalleri incelenebilecek.

İş ortaklarımıza destek olacağız

Dünyanın zor günlerden geçtiğini sözlerine ekleyen Endeksa Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Bu dönemde Endeksa olarak iş ortaklarımıza elimizden geldiği kadar destek olmayı hedefliyoruz. Toplum olarak dayanışma ile bu zor süreci aşacağız. Bu dönemde değerleme uzmanlarının işlerini kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Endeksa ile kolayca bölge ve emsal analizi yapabilirler” diye konuştu.

Üyelik için ne yapmalı? 

Endeksa’nın 3 aylık ücretsiz değerleme faaliyet desteğinden yararlanmak amacıyla değerleme uzmanlarının [email protected] adresine ad, soyad ve lisans numaralarını gönderebilecek.
 


Geri Dön