17 / 05 / 2024

Endeksa değerleme uzmanı eğitim

Endeksa değerleme uzmanı eğitim

Endeksa, koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirlere destek oluyor. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitimler veren Endeksa, 3 ay ücretsiz olarak değerleme uzmanlarına özel üyeliği sağlayacak.

Konutta değerleme sisteminin değişmesi sektörü nasıl etkileyecek?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı son zamanlarda sık sık gündeme gelen konutta değerleme sistemiyle ilgili olarak "Değerlemeci seçiminde sistem tekrar değişti. Artık otomatik atama yerine değerleme firması seçimi yapılabilecek" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul değerleme tarifesi neye göre belirlenir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesinde yapılan güncellemeyle, değerleme ücretlerinde ortalama yüzde 7,5 oranında artış yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ne iş yapar?

Günümüzde en çok merak edilen mesleklerin başında Gayrimenkul Değerleme Uzmanı geliyor. Bu mesleği yapmayı düşünen vatandaşlar Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne Yapar? İşte detaylar...

Peker GYO 2021 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı için Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme Uzmanı, Southview Surveyors LLP veya Strutt & Parker, Strutt & Parker ile anlaştı...

Endeksa’dan yeni hizmet: Ticari Gayrimenkul Otomatik Değerleme!

Yeni nesil gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu olan Endeksacom, ticari gayrimenkuller için otomatik değerleme özelliğini de başlattı.

Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değeri hesaplanacak!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın mobil uygulamasına gelen yenilik ile Otomatik Değerleme Modeli ile gayrimenkullerin değerleri hesaplanabilecek...

Endeksa'dan değerleme uzmanlarına özel 3 aylık üyelik!

Endeksa, koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirlere destek oluyor. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitimler veren Endeksa, 3 ay ücretsiz olarak değerleme uzmanlarına özel üyeliği sağlayacak.

Peker GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş., Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme Uzmanı, Southview Surveyors LLP., Belleveue Mortlakes Investment Agency Lımıted, Tanja Struck Uzman Gayrimenkul Değerleme Ofisi ile anlaştı...

Raporlu gayrimenkul değerleme uzmanı tazminatsız kovuldu!

İş Mahkemesi, Bodrum’a, Kartalkaya’ya tatile giden gayrimenkul değerleme uzmanının tazminatsız işten çıkarılmasını haklı bulsu.

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

5 soruda yabancıların taşınmaz alım-satımında değerleme şartı ve vergiye etkisi!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, Yabancıların Taşınmaz Ediniminde Değerleme Raporu ve Vergiye Etkisi 5 madde de cevapladı...

Gayrimenkul alan yabancılara değerleme zorunluluğu!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şebnem Hasdedeoğlu, gayrimenkul alımı yoluyla TC vatandaşlığına hak kazanmakla ilgili olarak değerlemeyle ilgili tüm detayları paylaştı.

Otomatik gayrimenkul değerleme platformu: Endeksa!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren Endeksa.com, Türkiye genelinde konutların satış ve kira değerlerini otomatik olarak gösteriyor.

Endeksa değerleme uzmanı eğitim Haberi

Endeksa değerleme uzmanı eğitim

Değerleme uzmanlarının ve toplumun sağlığı için değerleme faaliyetlerinin temassız olarak yapılabilmesine destek sağlamak için Endeksa değerleme uzmanlarına özel üyelik paketini 3 ay ücretsiz olarak sağlayacak.

Bölge bazında emsaller incelenebilecek

Üyelik sistemine verilen destekle, değerleme uzmanları Endeksa ile tüm Türkiye’de yer alan bölge bazında ortalama gayrimenkul fiyatlarına, değer değişimlerine ulaşabilecekler ve bölge bazında emsalleri incelenebilecek.

İş ortaklarımıza destek olacağız

Dünyanın zor günlerden geçtiğini sözlerine ekleyen Endeksa Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Bu dönemde Endeksa olarak iş ortaklarımıza elimizden geldiği kadar destek olmayı hedefliyoruz. Toplum olarak dayanışma ile bu zor süreci aşacağız. Bu dönemde değerleme uzmanlarının işlerini kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Endeksa ile kolayca bölge ve emsal analizi yapabilirler” diye konuştu.

Üyelik için ne yapmalı? 

Endeksa’nın 3 aylık ücretsiz değerleme faaliyet desteğinden yararlanmak amacıyla değerleme uzmanlarının [email protected] adresine ad, soyad...