02 / 05 / 2024

Endpoint projesi 34 kat halinde yükseliyor!

Endpoint projesi 34 kat halinde yükseliyor!

Konut projesi olarak hayata geçirilen 'Endpoint ', düzenlenen lansman davetiyle yatırımcıların beğenisine sunuldu. İnşaat alanında yatırım yapan konuklar etkinlikte örnek daireleri gezme fırsatı buldular...



Konut projesi olarak hayata geçirilen 'Endpoint', düzenlenen lansman davetiyle yatırımcıların beğenisine sunuldu. İnşaat alanında yatırım yapan konuklar etkinlikte bir yandan örnek daireleri gezerken diğer yandan da kokteylde keyifli anlar yaşadı Ankara'da son dönemde yükselen binalar kentin silüetini değiştiriyor. Son olarak încek'te yer alan Alkan A.Ş'nin yeni projesi Endpoint, gerçekleştirilen lansmanda kapılarını yatırımcılara açtı. Hafta sonu düzenlenen kokteylde konuklar keyifli anlar yaşarken, örnek daireleri de gezme fırsatı buldu. 


PROJE 34 KAT 109 KONUT 

Ankara'nın önde gelen işadamlarının ve seçkin isimlerinin katıldığı davette 34 kat ve 109 konuttan oluşan proje davetlilere tanıtıldı. İnşaat alanında bir çok yatırım yapan konukların katıldığı davette, misafirler kendileri için hazırlanan birbirinden leziz ikramları tattı. Aileleri ile birlikte hafta sonu düzenlenen etkinliğe katılan misafirler, güneşli bir  Ankara  gününün de tadını çıkardı. Gökhan Aksoy ve Neşet Güne tarafından tasarlanan mimarisiyle trendleri takip etmeyi değil yeni bir trend yaratmayı amaçlayan projeyi yakından inceleyen konuklar, yatırım amaçlı ev almayı da ihmal etmedi.


Habertürk Ankara


Geri Dön