28 / 04 / 2024

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.



Belçika genelinde 14 şubesi bulunan Thai Cafe, internet sitesinde enerji krizine karşı yeni tedbirler aldığını duyurdu.

Brüksel'de beş şubesi bulunan Thai Cafe, bir ocakta pişirmek için 3 kilovat saat elektrik harcandığına dikkat çekerek, cari fiyatlarla fazladan 1 avroya mal olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu nedenle Thai Cafe, talebin sınırlı ve şeffaf olduğunu ve şartlara göre talepleri değiştirebileceğini söyleyerek müşterilerinin faturalarına servis başına 1€ enerji katkısı ekledi.

Bazı Brüksel kafeleri, özellikle artan enerji fiyatları nedeniyle geç kalan müşteriler için yeni önlemler uyguluyor. 

Kafeler satış noktalarını kaldırıyor ve müşterilerin internete bağlanmasını engelliyor.

Bazı kafeler de geç gelen ve erken ayrılan müşterileri rahatsız etmek için mağazanın sıcaklığını düşürüp müziğin sesini aşırı derecede artırıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön