03 / 05 / 2024

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!


Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.



Enermech Turkey Enerji Servisleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi konusu:
a) Petrol ve gaz çıkarımı ile ilgili vinç ve sondaj kulesi kurma, onarım, sökme vb. hizmet faaliyetleri, petrol ve doğalgaz çıkarım projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetler b) Ulaştırma projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (karayolu, köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb.) c) Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler) d) Akışkanlar için uzun ve kısa mesafe boru hatlarının inşaatı (petrol ürünleri ve gaz taşımacılığı ile su ve diğer ürünlerin taşımacılığına yönelik karada ve deniz altında uzun mesafe boru hattı) e) Madencilik, inşaat, petrol ve gaz sahalarında kullanılan makinelerin bakım ve onarımı f) Yukarıda bahsi geçen amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli yatırımları yapmak, ihalelere girmek Şirket yukarı belirtilen amaç ve konusunu gerçekleştirmek için aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir: a) Şirketin amaç ve konusunun gerçekleşmesi için her türlü mali, idari ve ticari tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir. b) Her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. c) İpotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. d) Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. e) Şirket faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla gerekli kara, deniz ve hava dahil her türlü taşıtları edinebilir, kiralayabilir, üzerlerinde şahsi ve ayni haklar tesis edebilir, gerektiğinde bunları devredebilir, satabilir, başkasına kiraya verebilir. f) İç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdedebilir, kredi kullanabilir, borç alabilir. g) Şirketin amacı ile ilgili olarak fikri sınai mülkiyet hakları ile ilgili Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde her türlü işlemi gerçekleştirebilir, iktisap, devir ve ferağ edebilir ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir. h) Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir, dernek ve vakıf kurabilir, derneklere üye olabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hisselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir, satabilir. i) Sınai ve ticari yatırımlarında bulunabilir.


Geri Dön