04 / 05 / 2024

Enka İnşaat 18 Nisan 2012'de olağan genel kurula gidiyor!

Enka İnşaat 18 Nisan 2012'de olağan genel kurula gidiyor!

Enka İnşaat şirketin adi ve imtiyazlı pay sahipleri 2011 yılı ortaklar olağan genel kurul toplantısını 18 Nisan 2012 Çarşamba günü Saat 14:00'te gerçekleştirecek



Enka İnşaat’ın genel kurulu Balmumcu Mahallesi, Zincirlikuyu Yolu, ENKA III. Binası Konferans Salonu, Beşiktaş / İstanbul adresinde yapılacak.

Şirket tarafından yapılan açıklamalar göre bu toplantıya kaydileştirme uygulaması gereği yalnızca payları Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) tarafından kayden izlenen ortaklar asaleten veya vekaleten iştirak edecek.

Yapılan diğer açılmalar ise şöyle:
“Ortaklarımızın hesaplarının bulunduğu aracı kurumlar vasıtasıyla MKK’dan temin edecekleri Genel Kurul Blokaj Mektubu karşılığında en geç toplantı tarihinden bir hafta önce Balmumcu Mahallesi, Bestekar Şevki Bey Sokak, Enka I. Binası Beşiktaş / İstanbul adresindeki Şirketimiz merkezine tevdi ederek toplantıya giriş kartı almaları gerekmektedir. Ayrıca toplantıya bizzat iştirak edemeyecek Ortaklarımızın; Sermaye Piyasası Kurulu Seri: IV, No: 8 Tebliğ’i hükümleri çerçevesinde aşağıda örneği bulunan vekaletnameyi imzalayarak notere onaylatmalarını veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzalarını taşıyan vekaletnameye ekleyerek kendilerini temsil ettirmeleri gerekmektedir.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçi Raporu ile 2011 yılı bilanço ve kâr-zarar hesapları toplantı tarihinden 3 hafta önce şirket merkezinde Sayın Ortaklarımızın tetkikine hazır bulundurulacaktır.”

2012 yılı için Bağımsız Denetim Şirketi Önerisi

Yönetim Kurulumuz, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Hakkında Tebliğ esaslarına uygun olarak ve Denetimden Sorumlu Komitenin görüşü doğrultusunda, şirketimizin 2012 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin (Member of Deloitte Touche Tohmatsu) seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar vermiştir.
 


Geri Dön