29 / 04 / 2024

Ensayilgan İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ensayilgan İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdulkadir Kanık tarafından kuruldu.



Ensayilgan İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdulkadir Kanık tarafından kuruldu.

Ensayilgan İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT - İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. HIRDAVAT - Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. - Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. ELEKTRİK Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. - Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. KİMYA Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti.
 


Geri Dön