29 / 04 / 2024

Envarev teslim tarihi!

Envarev teslim tarihi!

Firma: Berda İnşaat

Proje: Envarev

Dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiklik gösteren Envarev Konutları Berda İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 213 adet konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Envarev teslim tarihi ne zaman?



Envarev teslim tarihi bilgisinden önce projenin genel özelliklerine değinelim. Yüzde 75'i yeşil alan için ayrılan proje 11 bin 300 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen  Envarev  Konutları İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje  Berda İnşaat  imzası taşıyor.


Sancaktepe Envarev'in ortak kullanım alanları; açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, basketbol-voleybol sahası, otopark, yürüyüş parkuru, hamam, çocuk oyun parkı, süs havuzundan oluşuyor.


Konutların metrekare birim fiyatının 2 bin 500 TL'den başladığı Envarev Sancaktepe Rezidans'ta 213 adet daire ve ticari ünitelere yer veriliyor. 


Envarev teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Projede konutların büyüklükleri minimum 80 metrekare, maksimum ise 161 metrekareden meydana geliyor.


Envarev Samandıra ulaşım: Osmangazi Mah. Hilal Cad. No:8 Samandıra/Sancaktepe/İstanbul


Envarev Sancaktepe satış ofisi

Telefon : (0216) 561 0212

Web Sitesi: www.envarev.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön