28 / 04 / 2024

Envarev projesi

Envarev projesi

Sancaktepe Envarev satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Rings AVM 1 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Envarev Sancaktepe fiyat listesi!

Envarev Sancaktepe fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Berda İnşaat imzası ile inşa edilen projede 213 dairenin yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor.

Sancaktepe Envarev iletişim!

Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen projede dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Envarev Samandıra fiyat!

Envarev Samandıra fiyat listesi kapsamında fırsatlar ve kampanyalar sunuluyor. Berda İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Envarev teslim tarihi!

Dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiklik gösteren Envarev Konutları Berda İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 213 adet konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Envarev teslim tarihi ne zaman?

Envarev fiyat listesi!

Envarev Sancaktepe Evleri Berda İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Envarev fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Envarev fiyat!

Envarev Sancaktepe projesi 213 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlandı. Envarev fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Envarev projesi nerede?

Envarev Sancaktepe Evleri 11 bin 300 metrekare arsa üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Envarev Evleri projesi 213 daireden meydana geliyor. Peki Envarev projesi nerede?

Envarev Sancaktepe!

Envarev Sancaktepe projesi 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiliyor. Envarev Sancaktepe projesi Berda İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Berda İnşaat Envarev projesi!

Berda İnşaat Envarev projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Berda İnşaat Envarev projesi 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde 3 blok halinde yükseliyor.

Envarev fiyat!

Envarev Sancaktepe projesi 213 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlandı. Envarev fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Envarev projesi nerede?

Envarev Sancaktepe Evleri 11 bin 300 metrekare arsa üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Envarev Evleri projesi 213 daireden meydana geliyor. Peki Envarev projesi nerede?

AREL Park projesi başlıyor!

Tepekent Yerleşkesi içinde AREL Park projesi başlıyor

TÜBİSAD: Bilişim Vadisi Projesi doğru modelle hayata geçirilsin

Bilişim Vadisi Projesi'nin doğru modelle hayata geçirilmesinin, Türkiye ekonomisi için kritik öneme sahip olduğu bildirildi

Haliç Metro projesi UNESCO sahnesinde

Yıllardır tartışmalara yol açan Haliç Metro Geçiş Projesi, 25 Temmuz'da Brezilya'da başlayacak UNESCO Dünya Kültür Mirası toplantısında görüşülecek

Eren Enerji'nin santral projesi tamamlandı!

Zonguldak´ın Çatalağzı beldesinde Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ tarafından inşası sürdürülen santralin projesi tamamlandı

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Envarev projesi Haberi

Envarev projesi

Envarev Konutları Berda İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Sancaktepe Envarev satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplam 213 daire ve ticari ünitelerin yer aldığı projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.


Teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlenen Envarev Sancaktepe Residence 11 bin 300 metrekare arsa alanına sahip. Projede konutların büyüklükleri 80 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.


Berda İnşaat Envarev Evleri'nde otopark, çocuk oyun parkı, basketbol-voleybol sahası ve yürüyüş parkuru, süs havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, açık-kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Sancaktepe Envarev satılık daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projenin Nisan 2017...