15 / 05 / 2024

Envarev Samandıra ulaşım

Envarev Samandıra ulaşım

Dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiklik gösteren Envarev Konutları Berda İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 213 adet konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Envarev teslim tarihi ne zaman?

Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

İBB Adayı Murat Kurum Pendik'teki Trafik sorununu ele alarak, Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyulan raylı sistem hattı ile ilgili tarih verdi. 

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Sancaktepe Samandıra 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Eyüpsultan (Samandıra) Mahallesi, 1860, 1861, 1862 Parseller ve 1857 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

Sancaktepe Samandıra Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 6679 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Samandıra 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 8906 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Vakıf GYO Samandıra arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra mahallesinde konumlu arsaya ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Samandıra'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 katlı iş yeri!

İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü,  İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi 6647 ada, 17 parselde yer alan 2 katlı iş yerini 6 milyon 800 bin TL'ye icradan satıyor...

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Envarev Samandıra ulaşım Haberi

Envarev Samandıra ulaşım

Envarev teslim tarihi bilgisinden önce projenin genel özelliklerine değinelim. Yüzde 75'i yeşil alan için ayrılan proje 11 bin 300 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Envarev Konutları İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Berda İnşaat imzası taşıyor.


Sancaktepe Envarev'in ortak kullanım alanları; açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, basketbol-voleybol sahası, otopark, yürüyüş parkuru, hamam, çocuk oyun parkı, süs havuzundan oluşuyor.


Konutların metrekare birim fiyatının 2 bin 500 TL'den başladığı Envarev Sancaktepe Rezidans'ta 213 adet daire ve ticari ünitelere yer veriliyor. 


Envarev teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Projede konutların büyüklükleri minimum 80 metrekare, maksimum ise 161 metrekareden meydana geliyor.


Envarev Samandıra ulaşım: Osmangazi Mah. Hilal Cad....