30 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) SPK onayı ve Ticaret Sicil Md.tescil başvurusu hakkında açıklama yaptı. 

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemine ilişkin olarak SPK başvurusu 25 Aralık 2020 tarihinde onaylandı. SPK tarafından alınan onay doğrultusunda birleşme işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne tescil başvurusu yapıldı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İlgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, Şirketimizin %100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, Şirketimiz tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemine ilişkin olarak SPK başvurusu 25 Aralık 2020 tarihinde onaylanmıştır.

SPK tarafından alınan onay doğrultusunda birleşme işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü' ne tescil başvurusu yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla

1. dosya için  tıklayın

2. dosya için tıklayın

3. dosya için tıklayın

4. dosya için tıklayın

5. dosya için tıklayın

6. dosya için tıklayın​​​​​​​​​​​​​​


Geri Dön