30 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin yüzde 100 iştiraki Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni devralmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemimizin tescil edilmesi hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemine ilişkin birleşmesi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İlgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, Şirketimizin %100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, Şirketimiz tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemine ilişkin birleşmesi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir.

Tescil evrakları ekte yer almaktadır.

Kamuoyuna Duyurulur,

Saygılarımızla...

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya yı resmen devraldı!


Geri Dön