05 / 05 / 2024

Enver Demirel: Etimesgut Belediyesi İş ve Ticaret Merkezi AVM olmayacak!

Enver Demirel: Etimesgut Belediyesi İş ve Ticaret Merkezi AVM olmayacak!

Etimesgut ilçe merkezinde beş yıldır atıl duran Etimesgut Belediyesi İş ve Ticaret Merkezi'nin (Eti-Park) akıbeti konusunda, Etimesgut Belediye Başkam Enver Demirel son sözü söyledi. Demirel, AVM olmayacağını belirtti..



Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, binayı hastane yapmak için uğraştıklarını belirterek, "Hastane olmazsa üniversite olacak. Ama bu bina hiçbir zaman AVM olmayacak" dedi. EtiPark'ın 'hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettiklerini fakat protokolün Bakanlık tarafından iptal edildiğini de hatırlatan Demirel şunları söyledi: 


HİZMET İÇİN KULLANACAĞIZ 

"Biz bu binayı, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek bir hizmete kesinlikle çevireceğiz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Büyük ihtimal üniversite hastanesi olacak, vakıf üniversiteleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Eğer hastane olmazsa üniversite yapacağız. Yani sonuç olarak her iki durumda da Etimesgut'a hizmet için kullanacağız. Bu bina kesinlikle AVM olmayacak. Etimesgutluların içi rahat olsun. 


DEVLETE GÜVENMİŞTİK 

Sağlık Bakanlığı Etipark'ı hastane yapmak için bizden talep etmişti, biz de taleplerini karşıladık. 

Protokol imzaladık ama protokolden 15 ay sonra 'biz yapmayacağız vazgeçtik' dediler. Bu çok ciddi bir sıkıntı oluşturdu. Biz o zaman dilimi içerisinde bu binayı başka amaçla kullanabilirdik devlete güvenmiştik ve verdik Ne yazık ki bazı yerel siyasetçilerin etkisinde kalındığına inanıyorum, bundan dolayı iptal edildiğini düşünüyorum." 


Posta Gazetesi  Ankara  Eki


Geri Dön