18 / 05 / 2024

etimesgut eti park

etimesgut eti park

Etimesgut ilçe merkezinde beş yıldır atıl duran Etimesgut Belediyesi İş ve Ticaret Merkezi'nin (Eti-Park) akıbeti konusunda, Etimesgut Belediye Başkam Enver Demirel son sözü söyledi. Demirel, AVM olmayacağını belirtti..

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Peki Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Etimesgut Göksu imar planı değişikliği askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, Göksu Mahallesi Cami Alanı ve Park Alanı olarak ayrılmasına ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı’nca hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Etimesgut TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli dinlenme evinin kaba inşaatı tamamlanırken, tesisin de içerisinde bulunduğu alana modern park yapılıyor.

Eti-Park üniversite oluyor!

Etimesgut’taki Eti-Park İş Merkezi’nin ‘üniversite’ olması yönünde karar çıktı. Yeni kurulan Anka Teknoloji Üniversitesi, Etimesgut Belediyesi’nden inşaatı 65 milyon TL bedelle devrini talep etti.

Darıca Park AVM ilk iki günde 200 bin kişi ağırladı!

SMA Grup'un başarılı isimlerinden Abdullah Örs, yeni yatırımları ola Darıca Park AVM'yi, ilk iki günde 200 bin kişinin ziyaret etiğini söyledi, AVM'nin bölge içi önemli olduğunu kaydetti.

Etimesgut park ile otopark alanı imar planı askıda!

Etimesgut ilçesi imarın 48803 sayılı adasının batısındaki Park Alanı ile imarın 46067 sayılı adasının batısındaki Genel Otopark Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Etimesgut Eryaman parselasyon planı askıya çıktı!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Eryaman Mahallesi, 47471 Ada 1, 2, 47574 Ada 1, 48336 Ada 3, 4, 5 parseller, yol ve park parselasyon planı bugün askıya çıktı...

Etimesgut Bağlıca park ve spor alanı imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi, imarın 46766 ada 2 sayılı parseli ile bu parselin güneybatı kesiminde yer alan Park Alanı ve Park ve Spor Alanına ilişkin imar planı bugün askıya çıktı...

Etimesgut Belediyesi Yapracık'a 2 park inşa etti!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi'ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazaryeri ve zabıta noktası inşa edilecek...

Etimesgut Belediyesi'nden Yapracık'a yatırım hamlesi!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi’ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazar yeri ve zabıta noktası inşa edilecek.

TOKİ Yapracık Konutları'na yeni park inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, binlerce kişinin yaşadığı TOKİ Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. 10 dönümlük alan üzerinde iş makineleri ve belediye personeli hummalı bir çalışma içine girdi.

etimesgut eti park Haberi

etimesgut eti park

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, binayı hastane yapmak için uğraştıklarını belirterek, "Hastane olmazsa üniversite olacak. Ama bu bina hiçbir zaman AVM olmayacak" dedi. EtiPark'ın 'hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettiklerini fakat protokolün Bakanlık tarafından iptal edildiğini de hatırlatan Demirel şunları söyledi: 


HİZMET İÇİN KULLANACAĞIZ 

"Biz bu binayı, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek bir hizmete kesinlikle çevireceğiz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Büyük ihtimal üniversite hastanesi olacak, vakıf üniversiteleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Eğer hastane olmazsa üniversite yapacağız. Yani sonuç olarak her iki durumda da Etimesgut'a hizmet için kullanacağız. Bu bina kesinlikle AVM olmayacak. Etimesgutluların içi rahat olsun. 


DEVLETE GÜVENMİŞTİK 

Sağlık Bakanlığı Etipark'ı hastane yapmak için bizden talep etmişti, biz de taleplerini karşıladık. 

Protokol imzaladık ama protokolden 15 ay sonra 'biz yapmayacağız vazgeçtik' dediler. Bu...