23 / 05 / 2024

eti park

eti park

Etimesgut ilçe merkezinde beş yıldır atıl duran Etimesgut Belediyesi İş ve Ticaret Merkezi'nin (Eti-Park) akıbeti konusunda, Etimesgut Belediye Başkam Enver Demirel son sözü söyledi. Demirel, AVM olmayacağını belirtti..

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Eti-Park üniversite oluyor!

Etimesgut’taki Eti-Park İş Merkezi’nin ‘üniversite’ olması yönünde karar çıktı. Yeni kurulan Anka Teknoloji Üniversitesi, Etimesgut Belediyesi’nden inşaatı 65 milyon TL bedelle devrini talep etti.

Darıca Park AVM ilk iki günde 200 bin kişi ağırladı!

SMA Grup'un başarılı isimlerinden Abdullah Örs, yeni yatırımları ola Darıca Park AVM'yi, ilk iki günde 200 bin kişinin ziyaret etiğini söyledi, AVM'nin bölge içi önemli olduğunu kaydetti.

Enver Demirel: Etimesgut Belediyesi İş ve Ticaret Merkezi AVM olmayacak!

Etimesgut ilçe merkezinde beş yıldır atıl duran Etimesgut Belediyesi İş ve Ticaret Merkezi'nin (Eti-Park) akıbeti konusunda, Etimesgut Belediye Başkam Enver Demirel son sözü söyledi. Demirel, AVM olmayacağını belirtti..

Eti-Park İş Merkezi'nin protokolü iptal edildi!

Hastane yapmak istedi protokol iptal oldu Etimesgut Belediyesi nin, hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlıgı'na tahsis ettiği Eti-Park İş Merkezi nin protokolü, Bakanlık tarafından iptal edildi...

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

eti park Haberi

eti park

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, binayı hastane yapmak için uğraştıklarını belirterek, "Hastane olmazsa üniversite olacak. Ama bu bina hiçbir zaman AVM olmayacak" dedi. EtiPark'ın 'hastane' olması için 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı'na tahsis ettiklerini fakat protokolün Bakanlık tarafından iptal edildiğini de hatırlatan Demirel şunları söyledi: 


HİZMET İÇİN KULLANACAĞIZ 

"Biz bu binayı, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek bir hizmete kesinlikle çevireceğiz, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Büyük ihtimal üniversite hastanesi olacak, vakıf üniversiteleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Eğer hastane olmazsa üniversite yapacağız. Yani sonuç olarak her iki durumda da Etimesgut'a hizmet için kullanacağız. Bu bina kesinlikle AVM olmayacak. Etimesgutluların içi rahat olsun. 


DEVLETE GÜVENMİŞTİK 

Sağlık Bakanlığı Etipark'ı hastane yapmak için bizden talep etmişti, biz de taleplerini karşıladık. 

Protokol imzaladık ama protokolden 15 ay sonra 'biz yapmayacağız vazgeçtik' dediler. Bu...