15 / 05 / 2024

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..



ENZA HOME- MAXİMUM KART TAKSİT KAMPANYASI

Enza Home’da 31 Aralık 2022 tarihine kadar, sahip olduğunuz Maximum Kart'ınızla Maximum anlaşmalı Enza Home mağazalarında ve Enza Home’un web sitesinden yapacağınız mobilya alışverişlerinizde tüm taksitlere ek olarak 5 taksit daha sizleri bekliyor.

Enza Home taksit kampanyasına dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli olan kredi kartlarından: Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kart ve Ticari kartlardır.

Enza Home taksit kampanyasına dâhil olmayan işlemler: Maximum Aidatsız Kartlar, Aidatsız İş’te Üniversiteli Kartlar, Aidatsız Genç Kartlar, Aidatsız Business Kartlar, Bankamatik Kartlar, Maximum Fırsat işlemleri ve MaxiPuan bozdurularak yapılan tüm işlemlerdir.

ENZA HOME- MAXİMUM KART +5 TAKSİT KAMPANYASI DETAYLARI

Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde 31 Aralık 2022 tarihine kadar kampanyaya dahil olan Maximum anlaşmalı Enza Home mağazalarında ve Enza Home’un web sitesinden yapacağınız alışverişlerde, Maximum özellikli olan POS cihazlar üzerinden yapılacak 2-3-4 taksit aralığında olan alışverişlerde ilave olarak 5 taksit ayrıcalığı sunulur.

Enza Home- Maximum Kart’a özel uygulanacak taksit sayısı firma tarafından belirlenecek olup belirlenen taksit seçeneği hakkında taksit seçeneğine ilave taksit avantajı eklenmiş olur. Kampanya dahilinde azami vade 9 taksit olarak belirlenmiştir.

Enza Home-Maximum Kart’a özel artı 5 taksit kampanyası, Türkiye İş Bankası A.Ş. olarak bu kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.enzahome.com.tr/   

 Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mavi’de fiyatlar indi: net yüzde 30 indirim fırsatı! Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

 O marka telefon Şok’ta sadece 3.999 TL! Şok market 23 Ekim 2022 fiyat listesi

 


Geri Dön