19 / 05 / 2024

Epengle'nin yeni sezonunda mor renk hakim!

Epengle'nin yeni sezonunda mor renk hakim!

Türk tekstil sektörünün ilk markalarından biri olan Epengle, Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nda mor renginin farklı tonlarına yer verdi



Türk tekstil sektörünün ilk markalarından biri olan Epengle, Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nda mor renginin farklı tonlarına yer vererek, perdelik ve döşemelik kumaşlarında koleksiyonuna en çok yakışan rengi ön plana çıkartıyor.

1961 yılından beri Türkiye'de kumaş ve perde modasına yön veren Epengle, günümüz tüketicisinin farklı zevk ve beklentilerine yanıt veren 3 bin 500'e yakın çeşitli desenlerdeki perdeleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Kış mevsiminin favori dokusu kadife, günümüzde eskiden olduğu gibi sadece klasik mekanlara değil trendlere uygun desen ve renklerle yorumlanarak, modern mekanlara da uyum sağlıyor. Döşemelik ve perdelik kadifelerde modanın öncüsü Epengle Kadife, bu sonbahar müşterilerine, mor renginin canlı renklerini sunarak, evlerine farklı bir hava katmak isteyen müşterilerine sayısız seçenek sunuyor.

Epengle döşemelik, perde ve ev tekstiline yönelik kumaşlarının üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimini modanın son trendleriyle harmanlarken, renklerin ahenkli uyumunu koleksiyonlarına taşıyor.


Geri Dön