02 / 05 / 2024

Epic Games, AVM satın aldı! 

Epic Games, AVM satın aldı! 

Yılbaşı kampanyası ve her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla adından sıkça söz ettiren Epic Games bu sefer ilginç bir gelişmeyle yeniden gündeme geldi. Epic Games, Amerika'da alışveriş merkezi satın aldı. 



Gears of War ve Unreal gibi serilerin yapımcısı olan olan Epic Games, 2018 yılında dijital oyun platformunu kurarak pazara giriş yaptı. Sabah'ta yer alan habere göre, ücretsiz olarak verdiği oyunlarla da bir hayli popüler oldu. Şimdi de Epic Games bir alışveriş merkezi aldı.

Epic Games, AVM satın aldı! 

Geçtiğimiz saatlerde Epic Games'in Kuzey Karolina'da yer alan Cary Towne Center isimli alışveriş mağazasını ve arazisini satın aldığı duyuruldu.  98 bin metrekarelik arazinin 2024'e kadar Epic Games'in yeni genel merkezi haline getirilmesi hedefleniyor. Araziyi genel merkeze çevirmek için çalışmalar bu sene başlayacak. Ayrıca sadece bir genel merkez olmasından ziyade, topluluğun da kullanabilmesi amacıyla şu anda çalışmalar yapılıyor.

Epic Games şu anda Crossroads'taki genel merkezde çalışmalarını sürdürüyor. Epic Games, bir taraftan Apple ile arasındaki dava süreciyle uğraşırken bir taraftan da Unreal Engine'in yeni sürümüyle ilgileniyor. 


Geri Dön