08 / 05 / 2024

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı!

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını açıkladı!

Epic Games, yönetim oyunu Rise of Industry'yi bu hafta ücretsiz olarak kullanıma sundu. Söz konusu parça 59 TL değerindedir.



Dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından biri olan Epic Games, uzun süredir düzenli olarak oyun çıkarıyor. Platform, her hafta sunulan ücretsiz oyunlarla oyuncuların sevgisini kazanabilir. Epic Games, Rise of Industry'yi bu hafta ücretsiz olarak kullanıma sundu. Epic Games, 59 TL değerindeki Rise of Industry'yi ücretsiz veriyor!

Epic Games, geçtiğimiz günlerde ücretsiz oyunlar sunduğu için oyuncular tarafından eleştirilmişti. Kullanıcılar, platformun eskiden AAA kalitesinde yapımlar sunarken artık daha düşük kalitede oyunlar sunduğunu iddia ediyor.

Epic Games, Rise of Industry'yi bu hafta ücretsiz olarak kullanıma sundu. Söz konusu parça 59 TL değerindedir. Yönetim ve strateji kategorisinde lider olan bu oyun 1930'larda geçiyor. Amacınız geniş bir alan üzerine bir sanayi şehri inşa etmektir.

Rise of Industry'yi 9 Mart 2023 saat 19:00'a kadar kalıcı olarak kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için Epic Games web sitesinde veya masaüstü uygulamasında hesabınıza giriş yapın. Ardından oyunun satış sayfasına gidin. Sağdaki İndir düğmesine tıklayın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.  


Geri Dön