28 / 04 / 2024

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 



Dün CNR Expo Center'da başlayan Bayim Olur Musun Fuarı,  girişimci adaylarıyla markaları bir araya getirdi. Fuarda girişimci adaylarını bekleyen ERA Gayrimenkul Türkiye, adaylar için bu yıl bir de seminer düzenledi.


Fuarda sektör hakkında değerlendirmede bulunan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, girişimci adaylarına ERA'nın franchise imkanları ve avantajları anlattı.

 
Atalay, sektördeki markalaşmanın Türkiye'de yeni yeni yüzünü göstermeye başladığını söyleyerek, "Bunun nedeni sektörde tüketiciyi korumaya yönelik hiçbir yasa olmaması" dedi. 


Batim Olur Musun Fuarı'nda yer almaktan mutlu olduklarını dile getiren özhan Atalay, "Türkiye gayrimenkul sektörünün adeta kanayan yarası haline gelen markalaşma sorunu ve broker eğitimi sorunlarına yönelik bugüne kadar dile getirdiklerimizi ve ERA Türkiye olarak yaptıklarımızı burada da kısaca anlatma imkanı bulduk." dedi. 


Atalay, ERA Türkiye olarak, ülke genelinde verdikleri eğitimlerin ve markalaşmanın önemine dair yaptıkları bilgilendirme toplantılarının hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi. 

 


Geri Dön