29 / 04 / 2024

ERA Sohbetleri'nin ilki gerçekleştirildi!

ERA Sohbetleri'nin ilki gerçekleştirildi!

‘ERA Sohbetleri’mizin ilkini geçtiğimiz günlerde Divan İstanbul’da 150'ye yakın katılımcı ile gerçekleştirdik



‘ERA Sohbetleri’mizin ilkini geçtiğimiz günlerde Divan İstanbul’da 150'ye yakın katılımcı ile gerçekleştirdik. Prof. Dr. Kerem Alkin’in moderatörlüğünde,UFRAD Başkan Yardımcısı ve Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur,Garanti Bankası Ekonomik Araştırmalar Birim Müdürü Ali İhsan Gelberi ve ERA Avrupa Başkanı François Gagnon, Türkiye’de gayrimenkul pazarlama alanındaki fırsatları ve konut sektörünü değerlendirdiler ve Franchise sisteminde başarıolmanın yollarını tartıştılar.

 

“Başarılı Olmak için Kurumsallaşma Şart”

UFRAD Başkan Yardımcısı ve Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur: “Ülkemizde emlak işlerinin artık ERA gibi ciddi kurumsalmarkalarla yapılıyor olması gurur verici. Başarılı olmak için para harcayarakkurumsallaşacaksınız ya da mevcut bir kurumsal markanın şemsiyesi altınagireceksiniz."

 

"Güçlü konutfinansmanı talebi, bono ihraçlarını gündeme getirebilir"

Garanti Bankası Ekonomik Araştırmalar Birim Müdürü Aliİhsan Gelberi: "ERA Türkiye gibi şirketler sayesinde ülkemizde gayrimenkuldanışmanlığı alanında kurumsallaşmaya gidiliyor. Konut kredilerinde hızlanmasürerse banka kredilerine alternatif  olarak şirketler tahvil ihraçedebilir."

 

"Türkiye'demarkalı gayrimenkul danışmanlığı şirketlerinin pazar payı yaklaşık % 4, fırsatçok büyük"

ERA Avrupa Başkanı François Gagnon: "Türkiye'degayrimenkul alanında satışların % 70'i doğrudan sahibinden gerçekleşiyor.Markalı gayrimenkul danışmanlığı şirketlerinin oranı yaklaşık % 4. Aynı oran,ABD'de % 80-90, Fransa'da % 30-40, Hollanda ve Belçika'da ise % 50'ninüzerinde. Burada fırsat çok büyük. Bizim için şans hazırlığın fırsatlabuluştuğu andır."

Burada Francois Gagnon’un da videosu olmalı eğer diğerkonuşmacılarınkine yer veriyorsak.

 

ERA Sohbetlerimizde, zengin biriçerik ve uzman konuşmacılarla sizleri ağırlamaya devam edeceğiz.


Geri Dön