27 / 04 / 2024

ERA Türkiye gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitim veriyor!

ERA Türkiye gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitim veriyor!

ERA Akademi'de düzenlediği 'Kariyer Günleri' ile sektöre yetişmiş işgücü kazandırmayı hedefliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, gerçekleştirdiği nitelikli etkinliklerle sektörün gelişimine katkı sağlıyor...



GAYRİMENKUL danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, Aralık ayında hayata geçirdiği Türkiye'nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi ERA Akademi'de düzenlediği 'Kariyer Günleri' ile sektöre yetişmiş işgücü kazandırmayı hedefliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, gerçekleştirdiği nitelikli etkinliklerle sektörün gelişimine katkı sağlıyor. 


ERA Türkiye, bayilerinin gayrimenkul danışmanları ile bir araya gelebileceği bir platform yaratmak ve danışmanları bilgilendirmek amacıyla 'Kariyer Günleri'ni düzenlemeye başladı. Gayrimenkul sektöründe dünyada ve Türkiye'de en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "ERA Türkiye'nin uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerimizi, franchise ağımıza katılan tüm yatırımcılarımıza aktarmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 


Sabah Kobi


Geri Dön