27 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanlarına sosyal medyada satış eğitimi verildi!

Gayrimenkul danışmanlarına sosyal medyada satış eğitimi verildi!

Gayrimenkul danışmanlarına sosyal medyada satış eğitimi verildi. Satış amaçlı sosyal medya kullanımı semineri, ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi’nde Kürşat Tuncel’in başarılı sunumu ile gerçekleştirildi.



Gayrimenkul danışmanlarının yoğun ilgi gösterdiği seminerde, gelişen teknoloji ile beraber sosyal medyanın satış üzerindeki etkisi değerlendirildi.


Pazardaki başarısını güven üzerine kurgulayan, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe oluşturduğu eğitim altyapısı ile farklılık yaratan ERA Türkiye; bünyesinde hayata geçirdiği ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi ile farklı içerikteki eğitimleri ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne katma değer kazandıracak önemli adımlar atmaya devam ediyor.


Deneyimli eğitmen Kürşat Tuncel’in katılımı ile geçtiğimiz gün düzenlenen ‘Satış Amaçlı Sosyal Medya Kullanımı’ konulu seminerde, gayrimenkul satışında sosyal medyanın etkin bir şekil de nasıl kullanılması ve etkili pazarlama tekniklerinin neler olması gerektiği konuları işlendi.


ERA Türkiye danışmanları ile beraber gayrimenkul sektöründe çalışan diğer zincirlerden de yoğun bir ilgi gören seminerde, klasik yöntemlerin dışında farklı pazarlama stratejilerinden örnekler verilip, gelişen teknolojilerle oluşan yeni iletişim kanallarının, gayrimenkul piyasası için ne derece önemli olduğu vurgulandı. Ayrıca oluşan teknolojik gelişmelerle beraber, değişen rekabet koşullarına ve farklılaşan tüketici algısına uyum sağlayamayan firmaların rekabet piyasasında devamlılığını sürdüremeyeceği ifade edildi.




Geri Dön