10 / 05 / 2024

era akademi eğitimelri

era akademi eğitimelri

Gayrimenkul danışmanlarına sosyal medyada satış eğitimi verildi. Satış amaçlı sosyal medya kullanımı semineri, ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi’nde Kürşat Tuncel’in başarılı sunumu ile gerçekleştirildi.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Suit Otelcilik Turizm Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Aslan tarafından kuruldu.

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

2010 yılında danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık; Online Emlak Akademi ile emlak eğitimlerini yepyeni bir platformda sunuyor. 'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Aristo Akademi Kira Hukuku Eğitimi 21 Mart'ta!

Aristo Akademi, kira hukuku kapsamında eğitim düzenliyor. Eğitimde, 'Kira bedelinin belirlenmesi ve uyarlaması','Kira sözleşmesinin sona ermesi' , 'AVM kiralamalarında yaşanan hukuki sorunlar',gibi konular ele alınacak...

GYODER Akademi Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girecek yeni hükümleri kapsamında Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta...

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin GYODER Akademi LEED V4-V4.1 Semineri 14 Ocak'ta Eğitim Erke Green Akademy Leed ve Well Uzmanı Dilara Nur Keskin tarafından verilecek...

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

era akademi eğitimelri Haberi

era akademi eğitimelri

Gayrimenkul danışmanlarının yoğun ilgi gösterdiği seminerde, gelişen teknoloji ile beraber sosyal medyanın satış üzerindeki etkisi değerlendirildi.


Pazardaki başarısını güven üzerine kurgulayan, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe oluşturduğu eğitim altyapısı ile farklılık yaratan ERA Türkiye; bünyesinde hayata geçirdiği ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi ile farklı içerikteki eğitimleri ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne katma değer kazandıracak önemli adımlar atmaya devam ediyor.


Deneyimli eğitmen Kürşat Tuncel’in katılımı ile geçtiğimiz gün düzenlenen ‘Satış Amaçlı Sosyal Medya Kullanımı’ konulu seminerde, gayrimenkul satışında sosyal medyanın etkin bir şekil de nasıl kullanılması ve etkili pazarlama tekniklerinin neler olması gerektiği konuları işlendi.


ERA Türkiye danışmanları ile beraber gayrimenkul sektöründe çalışan diğer zincirlerden de yoğun bir ilgi gören seminerde, klasik yöntemlerin dışında farklı pazarlama stratejilerinden örnekler verilip, gelişen teknolojilerle oluşan yeni iletişim kanallarının,...