10 / 05 / 2024

ERA Türkiye eğitimleri

ERA Türkiye eğitimleri

ERA Türkiye, ERA Brokerlarını işlerini kurduktan sonra da desteklemeye devam ediyor. 10-11 Aralık tarihleri arasında Heybeliada’da Merit Halki Palace’da gerçekleşen ERA Türkiye Broker Kampı’na tüm ERA Brokerları tam kadro katıldı.

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor!

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere, farklı alanlardan iddialı isimler ile devam ediyor.

ERA Türkiye gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitim veriyor!

ERA Akademi'de düzenlediği 'Kariyer Günleri' ile sektöre yetişmiş işgücü kazandırmayı hedefliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, gerçekleştirdiği nitelikli etkinliklerle sektörün gelişimine katkı sağlıyor...

ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanı adaylarına ilk eğitimleri ücretsiz olarak veriyor!

ERA Türkiye, Aralık ayında hayata geçirdiği Türkiye’ nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi ERA Akademi’de düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ ile sektöre yetişmiş işgücü kazandırmayı hedefliyor...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği eğitimleri başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nin içeriğinin anlatıldığı uzaktan eğitimlerinin başladığını duyurdu.

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

Gayrimenkulde dünya devi olan ERA Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

ERA Türkiye eğitimleri Haberi

ERA Türkiye eğitimleri

ERA Türkiye, ERA Brokerlarını işlerini kurduktan sonra da desteklemeye devam ediyor. 10-11 Aralık tarihleri arasında Heybeliada’da Merit Halki Palace’da gerçekleşen ERA Türkiye Broker Kampı’na tüm ERA Brokerları tam kadro katıldı.


ERA Türkiye, ERA’nın test edilmiş franchise modelini uygulayan ofislerine, ERA eğitimlerinde öğrendiklerini uygulayarak başarıya ulaşmalarını sağlıyor.


ERA Broker kampında ERA Türkiye eğitmenlerinin verdikleri eğitimlerin yanı sıra 2014 yılı da değerlendirilip gelecek planları masaya yatırıldı. Akademisyen, psikolog Prof. Dr Üstün Dökmen’in yaptığı “Üstün Yöneticilik” sunumunu da brokerlar ilgiyle izledi. Sosyal medya ve dijital pazarlama teknikleri eğitimleri de konunun uzmanı sektörün önemli profesyonelleri tarafından verildi.


Broker kampının ERA global sistemde de uygulanan sistemin bir parçası olduğuna dikkat çeken ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan,“Sektörde başarılı işlere imza atan brokerlarımız ile bu eğitim sayesinde bir arada...