29 / 04 / 2024

ERA Türkiye Müşteri Memnuniyeti ödülüne layık görüldü!

ERA Türkiye Müşteri Memnuniyeti ödülüne layık görüldü!

ERA Türkiye, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Uluslararası Araştırma Şirket düzenlediği Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması'na 'Gayrimenkul Danışmanlığı' sektörünün eklenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü...






ERA Türkiye, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Uluslararası Araştırma Şirketi KA Araştırma ortak girişimi ile düzenlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması'na 'Gayrimenkul Danışmanlığı' sektörünün eklenmesine sağladığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu müşteri memnuniyetinin önemine değinerek, "ERA Türkiye olarak ERA'nın uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerini franchise ağımıza katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyoruz, bu sorumluluğumuzun bilinci üe franchise'larımızın memnuniyetini garanti altına alıyoruz" dedi. Her 3 aylık dönemde Türkiye çapında gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), otomotivden gıdaya, sigortadan fınansa kadar, birçok farklı sektördeki müşterilerin memnuniyet derecelerini ölçümlüyor. tik senesinde bu endekse dahü olarak "Gayrimenkul Danışmanlığı sektörünün eklenmesine öncülük eden ERA Türkiye KalDer tarafından katkılarından dolayı ödüllendirildi.

Hedef 200 franchise Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri ERA Türkiye olarak sektörün ihtiyacı olan güven ve hizmet konularında etkin bir yaklaşım sergilemek için müşteri memnuniyetinin son derece önemli olduğunu düşündüklerini söyeleyen Can Ekşioğjp, "Bu seneki ankette sektörün değerlendirilmesi için katkıda bulunmaktan dolayı mutluyuz. ERA Türkiye olarak ERA'nm uluslararası deneyimlerinden oluşan başarı modellerini franchise ağına katılan tüm yatırımcılarımıza aktarıyor, destek paketlerimizle sürdürelebilir kazanç modelleri sunuyoruz. Sektörde büyüme planımız doğrultusunda, üç yıl sonunda franchise sayımızı 200'e çıkarmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 


Posta Gazetesi 



Geri Dön