03 / 05 / 2024

ERA Türkiye yeni ofisini Bostancı’da açtı!

ERA Türkiye yeni ofisini Bostancı’da açtı!

2014 yılına hızlı bir giriş yapan ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. ERA Türkiye ailesinin en yeni üyesi ERA Artika, Bostancı’da faaliyet gösterecek.



Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. Yeni bayisi ERA Artika ile hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye,  franchise sistemi ile Türkiye’de gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yenilikler kazandırmaya devam ediyor.

ERA Türkiye avantajları ile hizmet verecek olan ERA Artika, Anadolu Yakası’nın en önemli noktalarından biri olan Bostancı’da faaliyet gösterecek. Gayrimenkul danışmanlığı alanında deneyimli ERA Artika Broker’ı Uğur Karaman, ERA Türkiye’yi seçmesinin en önemli sebebinin ERA Türkiye’nin yenilikçi yapısı ve eğitime yaptığı yatırım olarak belirtti.

ERA Türkiye, bayilik ağına katılan tüm ofislerini, kendi eğitim merkezi ERA Akademi düzenlenen sürekli eğitimler, iş kurmayı kolaylaştıran alt yapı hizmetleri, ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma imkanı, finansal ve teknolojik altyapı gibi özel ayrıcalıklarla desteklemeye devam ediyor. ERA Ailesinin genişleyen ofislerinin her geçen gün kazanan ve büyüyen işletmeler haline gelmesi de girişimcilerin ERA ofisi olmayı seçmelerinde önemli bir etken oluşturuyor.



Geri Dön