06 / 05 / 2024

Erantan Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Erantan Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytiburnu'nda 20 TL sermaye bedeli ile bugün Hüseyin Gül Eda Çelebi tarafından kuruldu.



Erantan Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytiburnu'nda 20 TL sermaye bedeli ile bugün Hüseyin Gül Eda Çelebi tarafından kuruldu.

Erantan Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler 3- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 4- Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri TURİZM 1- Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 2- Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. 3- Ulusal ve uluslararası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak, resim heykel, seramik, fotoğraf, film, grafik, müzik ve el sanatları ile sanatsal ve bilimsel kapsamlı faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. TEKSTİL 1- Her türlü tekstil, dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konusunu gerçekleştirmek için; 1- Her çeşit nakil vasıtalarını satın alabilir, kiralayabilir ve bunları elden çıkabilir. 2- Her türlü fabrika,imalathane,atölye gibi imalat tesisleri açabilir.gerekli makine ve teçhizatları satın alabilir. 3- Herhangi bir bankadan veya bankalardan veyahut diğer kredi müesseselerinden kredi alabilir, leasing anlaşmaları yapabilir. 4- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiraya verebilir, bunları kiraya verebilir. Bunların üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklar tesis edebilir, ipotek alabilir ve ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.

Adres: Veliefendi Mah. Semiha Şakir Cad. Gül İş Merkezi Sit. N.  ZEYTİNBURNU


Geri Dön