29 / 04 / 2024

Erat Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Erat Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bayram Erat ve Hasan Yonar ortaklığında bugün 200 bin TL sermaye ile kuruldu.



Erat Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye ile Bayram Erat ve Hasan Yonar ortaklığında kuruldu. 


Erat Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; YÖNETIM HIZMETLERI a. Her türlü Konut sitesi, Apartman, Ticaret Merkezi, Alısveris Merkezi, Sanayi Sitesi, Plaza, Rezidans vb. yerlerin yöneticiligini, yönetim hizmetlerini ve bu islere ek ve tamamlayıcı diger hizmetleri ve isleri yapmak, yaptırmak, b. Sirketlere, Kooperatiflere, Sivil toplum kuruluslarına, Kamu kuruluslarına ve sair kuruluslara yönetim, mali, yurtdısı islemler ile ilgili danısmanlık yapmak, DANISMANLIK HIZMETLERI a.Yurt içinde ve yurt dısında yerli ve yabancı bütün sirketlere yönetim, mali, üretim, pazarlama ve benzeri konularda danısmanlık yapmak. REKLAM VE ORGANIZASYON a. Her türlü eglence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır....ve anasözleşmesinde yazılı işler



Erat Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Adres; Talatpaşa Mah.Aslangazi Cd. No.1/12 Kağıthane 


Geri Dön