30 / 04 / 2024

Ercan Şirketler Topluluğu 2 yeni projeye başlayacak!

Ercan Şirketler Topluluğu 2 yeni projeye başlayacak!

Türkiye'nin 80'li yılların sonlarında 1.2 milyon yabancı misafiri ağırlarken, günümüzde 40 milyon sınırını aştığını dile getiren Ercan Şirketler Topluluğu Operasyon Grup Başkanı Mehmet Soyarıcı, Antalya ve İzmir'de 2 yeni projeye başlayacaklarını söyledi.





Türkiye'nin 80'li yılların sonlarında 1.2 milyon yabancı misafiri ağırlarken, günümüzde 40 milyon sınırını aştığını dile getiren Ercan Şirketler Topluluğu Operasyon Grup Başkanı Mehmet Soyarıcı, 55 yıldır sektörde olduklarını söyledi. 


Soyarıcı, sektördeki serüvenlerini şöyle anlattı: "Grup kaynaklarında otel yatırımı için uygun arsalar olmasına rağmen, sektörün gelişimi gözlenmiş ve ağırlıklı olarak öz kaynak tercihi ile yola devam edilmiş. VON markası altındaki otellerimizle başlayan serüvenimiz topluluğumuzun doğrudan bireye temas eden ilk noktası oldu. , 2010 sonrası tur operatörü Mehmet Soyarıcı kanadında Agave'yi kurduk. 

2011'de de Gezin-omi'yi hayata geçirdik. Bugün 1.000 üzerine tesisle operasyonumuzu yürütüyoruz." 


İKİ PROJE YOLDA 


Sektörde en önemli konunun güven olduğunun altını çizen Soyarıcı, "Bizim de grup olarak başarımızın altında bu faktör yatıyor" dedi. 

"Sektörde hem otel işletmeciliği hem de operatörlük yapıyoruz. Bu yıl içinde biri Antalya'da biri de  İzmir  Özdere'de olmak üzere iki projeye başlayacağız" diyen Soyarıcı şöyle devam etti: "Sabah gazetesi grubumuzun önemli çözüm ortaklarından. 

Birlikteliğimizin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum."


Sabah 


Geri Dön