06 / 05 / 2024

Erdal Acar Dragos'a rezidans yapacak

Erdal Acar Dragos'a rezidans yapacak

Tam bir Bodrum tutkunu olan Erdal Acar, Türkbükü'ndeki Mavi Otel'i de almış. Bu sene oteli açmayı düşünmeyen Acar, sadece otelin iskelesine Tike restoranı açacakmış



Geçtiğimiz gün, Ankara'da şubeleri olan ve Etiler Şamdan'ın bahçesine açılan I Eat'n Joy'un açılışına gittim. Mekân, sekiz milyon dolar nakit para bastırarak Etiler Şamdan'ın mülkünü satın alan Seda Sayan'dan kiralanmış. Güzel ve farklı bir mekân olmuş. İçeride Erdal Acar'la karşılaşınca oturup biraz sohbet ettik. İki yıl önce Home Store'u alan Erdal Acar, yeni projelerini anlatınca şaşırdım. Bir de hızlı hızlı konuşunca kafam karıştı. Acar, tam anlamıyla kesenin ağzını açmış. Erdal-Emel Acar çifti, 'E.ACAR' markasıyla Maltepe Dragos'ta, adalar manzaralı, 2 bin 500 dairelik bir rezidans çalışmasına başlamış. Acar çifti, bu proje için Bof Design firmasının sahibi Cemil Okumuş ile ortak çalışıyormuş. Acar, turizm sektöründe de farkını ortaya koymak istiyor. İşadamı Ayhan Kurt ile Kıbrıs'ta ortak otel ve casino alan Acar, müşterilerine VIP hizmet sunmak için ortağıyla bir de uçak almış.
Ortaklıklarını İstanbul'a da taşıyan Acar ve Kurt, son zamanlarda kaliteli mekânları ve eğlence anlayışıyla entelektüel kesimin uğrak yeri olan Asmalımescit'te, tarihi bir mülkü satın almış. Ortaklar, 'Palazzo Donizetti Hotel' adı altında otel ve restoran olarak hizmet verecekmiş. Daha bitmedi... Tam bir Bodrum tutkunu olan Erdal Acar, Türkbükü'ndeki Mavi Otel'i de almış. Bu sene oteli açmayı düşünmeyen Acar, sadece otelin iskelesine Tike restoranı açacakmış.
Ünal Demirkaya/Habertürk


Geri Dön