01 / 05 / 2024

Erdal Feralan: Nevşehir'de TOKİ konutları inşa edilecek!

Erdal Feralan: Nevşehir'de TOKİ konutları inşa edilecek!

Erdal Feralan basın açıklamasında şu bilgileri verdi. "Ülkemiz için çok önemli olan 07 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili erimizin bilgilendirmesi üzere TOKİ projemizle ilgili gelişmeleri halkımızla paylaşmak istiyoruz."



Başkan Feralan "Bildiğiniz gibi 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mustafa Körükçü diğer pek çok proje ile birlikte  TOKİ  projesi hakkında da detaylı çalışmalar ve hazırlıklar yapılmıştı. Arazinin Yukarı Mahalledeki yerinin ve sınırlarının tespit edildiğini, jeolojik etütlerinin başlatıldığını, ilgili tüm kurumlarla ön görüşmelerin ve yazışmaların yapıldığını halk toplantısında kamuoyuna anlatmıştık." 


AK Parti olarak bizler ise seçim öncesinde Belediye Başkanımızın ve Milletvekillerimizin başlattığı projeyi, seçimi kayıp etmiş bile olsak sözümüzü tutarak partimiz ve milletvekillerimiz ile takip edip Turizm Bakanlığından onaylanmasını sağladık. AK Partili Milletvekillerimizin takibi sayesinde Turizm Bakanlığını 02.06.2015 tarih ve 106861 sayılı yazısı ile 30 Mart 2014 seçimleri öncesinde sözünü verdiğimiz Avanos TOKİ projesinin Yukarı Mahallede ve tam olarak da seçim broşürümüzde kırmızı sınırlar içinde gösterdiğimiz arazideki planları (1/ 1000 ve 1 / 5000 ölçek) onaylanmıştır. Askıya çıkartılmak üzere de belediyeye gönderilmiştir. 

Avanos halkımıza hayırlı olsun.



Kapadokya Muşkara Haber


Geri Dön