30 / 04 / 2024

Nevşehir toki projeleri

Nevşehir toki projeleri

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ’nin satışa sunduğu 45 daire 5 dakikada satıldı!

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan ve başvuru önceliğine göre satışa çıkartılan 45 daire, 5 dakika içinde tükendi. Yıllardır ev sahibi olma hayalini kuran vatandaşlar konutlardan alabilmek için geceden sıraya girdi.

Erdal Feralan: Nevşehir'de TOKİ konutları inşa edilecek!

Erdal Feralan basın açıklamasında şu bilgileri verdi. "Ülkemiz için çok önemli olan 07 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili erimizin bilgilendirmesi üzere TOKİ projemizle ilgili gelişmeleri halkımızla paylaşmak istiyoruz."

TOKİ Nevşehir 4. etap inşaat çalışmaları devam ediyor!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği halinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında bulunan dünyanın en büyük yeraltı şehrinin ortaya çıkartılmasına yönelik temizlik çalışmalarına başlanıldı.

Nevşehir'de tarihi bir yeraltı şehri bulundu!

Nevşehir Kalesi'nin eteklerindeki bin 500 dolayında gecekonduyu yıkan TOKİ, yeni binaların yapımına başlayacağı sırada, yeraltında tarihi bir kente rastladı. Bölge, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredildi...

Nevşehir'de TOKİ tarafından 754 konut yapılıyor!

TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve de Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi' nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir TOKİ projesi 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

TOKİ'den Nevşehir'e 225 adet yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi'nde toplamda 225 adet yeni konut inşa edecek.

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

TOKİ Nevşehir Göre'de 225 konutluk proje yapacak!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden TOKİ, Nevşehir'de yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ Nevşehir Göre'de 225 konutluk yeni proje inşa edecek.

Nevşehir Avanos TOKİ'de yer teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta inşa edilecek 324 adet konut ve 5 dükkanın yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan firma ve TOKİ arasında imzalar atıldı.

TOKİ Nevşehir Avanos 324 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Avanos İlçesi Aydın Mahallesi’nde hayata geçirilen 324 konutun ihalesi yapıldı.

Nevşehir toki projeleri Haberi

Nevşehir toki projeleri

Yeni projeleri için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 140 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Nevşehir projesi Acıgöl ilçesinde yükselecek. 140 adet konut 2 adet dükkanın yer aldığı projenin ihalesi 18 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/291572 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Nevşehir İli, Acıgöl İlçesi, Bahçeli Mahallesi 140 Adet Konut ve 2 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre...