09 / 05 / 2024

Erdoğan Bayraktar: Tokat Erbaa toplu konuta kavuşacak!

Erdoğan Bayraktar: Tokat Erbaa toplu konuta kavuşacak!

İki gün boyunca Tokat’ta yaptığı incelemelerde Erbaa’nın toplu konuta kavuşacağını da açıklayan Bakan Bayraktar, Niksar’da ise kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını kaydetti...




Tokat’ın Niksar ilçesinde Vefa Evleri'nde 204 konutun anahtar teslim törenine katılan Bakan Bayraktar, yaptığı konuşmada Türkiye'nin marka şehirler oluşturma doğrultusunda ciddi adımlar atmakta olduğunu kaydetti. Niksar'da bir mahallenin risk alan edilmesi ile ilgili çalışmaların olduğunu da söyleyen Bakan Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm noktasında Tokat'ı önemsediklerinin altını çizdi. 


 “İnşallah mahkeme kararı uygulanır”

Bakan Bayraktar, İstanbul Zeytinburnu'nda inşa edilen ve tarihi yarımada siluetini bozan gökdelenlerle ilgili mahkemenin yıkım kararıyla ilgili sorulara, 'İnşallah mahkeme kararı uygulanır' dedi. 


“Erbaa toplu konuta kavuşacak” 

Niksar'dan Erbaa ilçesine geçerek parti binasını ziyaret eden Bakan Bayraktar, AK Parti ilçe teşkilatındaki konuşmasında, Tokat'ın en büyük ilçelerinden Erbaa'da toplu konut yapamadıkları için üzgün olduğunu söyleyerek, inşaat için Hazine arazisi bulamadıklarını, buldukları arazilerin de özel kişilerin olmasından dolayı fiyat konusunda anlaşamadıklarını anlattı. Bayraktar, "Biz Erbaa için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Tokat Milletvekili Zeyit Aslan ve diğer ilçe yönetimiyle birlikte sözümüz olan toplu konutları yerine getirme konusuna elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz" dedi. Bayraktar, toplu konut konusunda çok baskı aldıklarını ve verdikleri sözü yerine getireceklerini ifade etti. 


Geri Dön