28 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar Trabzon'da huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti!

Erdoğan Bayraktar Trabzon'da huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti!

Kurban Bayramı tatilini memleketi Trabzon'da geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da " Sevgi Evi "nde kalan kimsesiz çocuklar ile huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti...



Kurban Bayramı tatilini memleketi Trabzon'da geçiren Bakan Bayraktar, beraberindeki Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ile Bahçecik Mahallesi'nde yer alan ve kimsesiz çocukların kaldığı "Sevgi Evi"ne geldi.


Burada çocukların bayramını kutlayan Bayraktar, çocuklarla tek tek sohbet edip oyuncak dağıtarak onların taleplerini aldı. Çocukların isteklerinin karşılanması için yetkililere talimat veren Bayraktar, ardından çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirip buradan ayrıldı.


Bakan Bayraktar daha sonra beraberindekilerle Çamlık semtindeki Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçti. Girişte görevlilerce çiçekle karşılanan Bayraktar, ardından huzurevine girerek yaşlılara çiçek takdim etti. Bayramlaştığı yaşlıların sorunlarını dinleyen Bayraktar, çıkışta ise kendisini bekleyen çocuklara oyuncak ve harçlık verip huzurevinden ayrıldı.


Bayraktar daha sonra AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etmek için Tonya ilçesine gitti.


AA


Geri Dön