23 / 05 / 2024

EREGL 2023 temettü ödemeleri hesaplara yattı mı? Ereğli 2023 temettü ödemelerinde son dakika! Hemen bakın!

EREGL 2023 temettü ödemeleri hesaplara yattı mı? Ereğli 2023 temettü ödemelerinde son dakika! Hemen bakın!

EREGL 2023 temettü ödemeleri hesaplara yattı mı? Ereğli 2023 temettü ödemelerinde son dakika... Hemen bakın....



EREGL 2023 temettü ödemeleri hesaplara yattı mı? Ereğli 2023 temettü ödemelerinde son dakika... Hemen bakın...

EREGL 2023 temettü ödemeleri hesaplara yattı mı? Ereğli 2023 temettü ödemelerinde son dakika! Hemen bakın!

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Ereğli hissesi geçtiğimiz yıl temettü ödemesini Mart'ta yapmıştı. Söz konusu şirketin temettü geçmişi incelediğinde kâr dağıtımlarını genellikle mart ve mayıs aylarında yaptığı aktarılıyor. 2023 yılı için de yine bu iki tarih öne çıkıyor.

Verilen bilgilere göre, Ereğli Demir Çelik bu sene temettü dağıtıp dağıtmayacağını ve hangi oranda ödeme gerçekleştireceğini yakın zamanda yatırımcılarına açıklayacak.  Söz konusu açıklamalar geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.

Oyak Grubu bünyesinde yer alan ve sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Ereğli (EREGL) hissesi geçtiğimiz kârının yüzde yüzünü yatırımcılarıyla paylaşmıştı. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, söz konusu şirket 2022 yılının Mart ayında yüzde 11,04 verim ile pay başına 4 Türk Lirası temettü ödemesi yaptı.

Son 5 yılın temettü ödemesine bakıldığında da en yüksek verime 2019'da ulaştığı belirtiliyor. Şirket 13,95% verilim ile pay başına 1,24 TL temettü dağıtımı gerçekleştirmiş. Yine verilen bilgiye göre, en düşük temettü verimi de 2020 yılı yani pandemi döneminde gerçekleşmiş. Şirket 2,17% verim ile pay başına 0,24 TL temettü dağıtmıştı.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara işte bu tarihte yatacak! Kaçırmayın!

Bu şirketler adeta para saçacak! 10 TL ve üzeri temettü veren şirketler tek tek açıklandı! Hemen bakın!

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön