28 / 04 / 2024

Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Oduncu tarafından 3 Haziran' da 10 bin TL sermaye ile Kartal Petroliş Mahallesi' nde kuruldu.



Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Oduncu tarafından 3 Haziran'da 10 bin TL sermaye ile Kartal Petroliş Mahallesi'nde kuruldu.


Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)-Her türlü inşaat taahhüt işleri; Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C-Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin,motorin, gaz yağı, fuel OİL, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. D-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını,pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. E-Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. F-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. G-Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapmak. H-Her türlü tekstil ve konfeksiyon sanayisinde kullanılan makine, cihaz, alet, edevat, yedek parça ve aksesuarları ile         sarf malzemelerinin üretimini, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını yapmak. I-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. İ-Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurt içinden ve yurt dışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurt içine ve yurt dışına satılması, pazarlanması. J-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. K-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.


Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal Petroliş Mahallesi Üsküdar Caddesi Beydağı Apartmanı 44/3 


Geri Dön