30 / 04 / 2024

Erenler Çelebi Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Erenler Çelebi Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Erenler Çelebi Caddesi'nde devam eden çalışmaları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler'de yapımı süren Evliya Çelebi Caddesi'nin bölge ulaşımında önemli rol üstleneceğini söyledi.



Başkan Toçoğlu, proje ile birlikte Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet Caddelerinin de birbirine bağlanacağını belirtti. İnşa edilen yeni güzergahlar ile ulaşımda alternatif seçeneklere önemli katkılar sunduklarına da değinen Başkan Zeki Toçoğlu, Evliya Çelebi Caddesi'nde hayata geçirilecek çalışmalar ile ilgili bilgiler de verdi. 


Toçoğlu, "Bir kilometrelik güzergahta daha önce Erbakan Bulvarı'nda hayata geçirdiğimiz projenin bir benzerini gerçekleftireceğiz. Yeni arter bölünmüf yol olarak, hizmet sunacak. Orta refüjü, bisiklet ve yaya yolları, aydınlatma sistemleri ve çevre düzenlemeleri ile Erenler'e yakifir bir hizmeti hayata geçireceğiz" diye konuştu. 



ULAŞIM ALTYAPISI 

Yenilenen cadde ve bulvarların yanı sıra, kentsel tasarım projeleri ile Sakarya'nın ulafim altyapısına modern hizmetler kazandırdıklarının altım çizen Bafkan Toçoğlu, "Erenler Belediyemiz ile birlikte ilçemizin standartlarım yükselten hizmetleri hayata geçiriyoruz. Evliya Çelebi Caddesi'nde de çalışmalarımızın tamamla nmaaının ardından bölge ulaşımına önemli bir proje daha kazandırmif olacağız. Yine Erenler bölgemizde baflatacağımız Et Balık Kurumu ve SEDAŞ arasındaki 2,5 kilometrelik yol genifletme çalışmamız da Erenler'e uzun yıllar hizmet sunacak" dedi. 


Yeni Haber


Geri Dön