24 / 05 / 2024

Ergene Vadisi satış rekoru kırdı

Ergene Vadisi satış rekoru kırdı

TOKİ-Emlak GYO verilerine göre haziran ayından beri satış birincisi olan Ergene Vadisi Evleri son dönemde yurtiçine giren dış kaynaklardan da en yüksek pay alan konut projesi olmayı başardı.



Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, geçen hafta itibariyle hedefleri aşan performans yakalandığını ve şu ana kadar planlandığından daha fazla sayıda daire satışı gerçekleştirildiğini söyledi.

TÜRK DISNEYLAND'INI MAKRO YAPACAK

TOKİ'nin Disneyland ve lüks konutlar yapacağı Halkalı'daki dev araziye, 147 milyon YTL'yle en yüksek hasılat payını veren Makro İnşaat'ın oldu. Firma, Yıltaş'la ve TOKİ'yle Çorlu'da 1296 konutluk Ergene Vadisi'ni inşa ediyor. Türkmenistan'da inşaatlar yapan şirketin Sivas, Bursa ve İstanbul'da konut ve altyapı inşaatları bulunuyor. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Dereli, bu ihale için derslerini iyi çalıştıklarını, kamu menfaatlerini gözeterek hem devlete, hem de ülkeye güzel bir eser kazandırmak için ciddi bir proje hazırladıklarını ifade etti. Dereli, proje ile ilgili detayları ihalenin onaylanmasının ardından sözleşme aşamasında kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi.

PROJEMİZ CİDDİ

Firma olarak üst yapı inşaatları ile toplu konutlar yaptıklarını, firmanın yurtdışında da inşaat işleri bulunduğunu belirten Dereli, "Bu ihaleye çıkıldığı andan itibaren bu alanda dünyadaki büyük firmalarla temaslarımız oldu, ciddi bir proje hazırladık" dedi

Bugün

Geri Dön