28 / 04 / 2024

Erginci İnşaat 2014'ü yatırım yılı ilan etti!

Erginci İnşaat 2014'ü yatırım yılı ilan etti!

İZMİR'in köklü kuruluşlarından Erginci İnşaat, 2014'ü yatırım yılı olarak ilan etti. 1970'te kurulan ve 2002'de ise kurumsal yapıya geçen şirket, bu yıl birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyor...



İZMİR'in köklü kuruluşlarından Erginci İnşaat, 2014'ü yatırım yılı olarak ilan etti. 1970'te kurulan ve 2002'de ise kurumsal yapıya geçen şirket, bu yıl birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Firma, özellikle kentsel dönüşüm alanında da önemli atılımlar yapmayı hedefliyor. 


Erginci İnşaat Yönetim Kuıulu Başkanı Bülent Erginci bugüne kadar 2 bine yakın aüeyı ev sahibi yapmayı başardıklarını kaydetti. Eıgind, yürüttükleri ve planladıkları projeler hakkında şu bilgilen verdi"Halen satışı devam «den 7 bloklu Ercity'nin yanı sııa. (jçvoi'da son 34 dairemizin kaldığı Bulvaıiun ve önümüzdeki ay külde satışa açacağımız Karşıyaka'da 2 pıojemız bulunuyor. 


Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine de Iznüı'üı merkezine yakın 2 yeni yerleşim alarmı da 300 ve 500 daireli 2 yaşam alanı oluşturacağız Site yaşam tarzını beııimseyeııleı için. otopark sıkıntısı olmayan, spor tesisleri, sosyal alanları, peyzaj uygulamaları Üe kaliteli yaşam olanakları yüksek bu projelerimizi de bu yıl içinde müşteri jetimize müjdelemeyi hedefliyoruz. 2011. hizirn için önemli bir yatırım yılı. Bu yıl içinde kentsel dönüşüm kapsamında mşaatına başlayacağımız Hatay'da 2 kentsel dönüşüm projemizin yanı sn a üçüncü projemizin anlaşma görüşmeleri de devanı ediyor. Ayrıca bu yıl içinde başlaya cağunız 2 yeni projemizin de ruhsat çahşmalan da tamamlanmak üzere. Kısaca 2014 bizim için yeni yat ılımlarımızın yoğunlukta olduğu bir yıl olacak. Biz uzun vadeli planlar yapan bü hıma yız Önümüzdeki 3 yılın üretiııı programı timi detayları ile hazır.2015yılmda kendi arsalarımız üzerinde başlayacağımız 4 yeni projemizin hazır üklaırru da tamamlamak üzereyiz." Fırsatı bol yıl 2014'ten beklentüerini de aktaran Hrginci. bu yü 2 önemli seçimm yaşanacağını, bu bakım dan siyasi atmosferin yüksek olacağım belüterek, "Ancak bu duıumun. plarılamasmı uzun vadeli ve önceden yapan firmalar için o kadar da sıkıntı yaratatacağım duşunmüyorum. 2014. üretim yılımız. Şu arı bitirmek üzere okluğumuz 2 projenin dışuıda. kendi ar salar muz üzeıüıde 2 projeye daha başlayacağız. Gerçekleştueceğıuuz 3 kentsel dönüşüm projesinin yaıu sıra izmir'de kentsel dönüşüm projelerinde öncü bir firma olarak gelen bir çok teklifin de inceleme aşamasındayız. 2014 un özellikle de içinde bulundu ğumuz döneminin, konul almak İsteyenler için ciddi bü fırsat olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Şu an müteahhitlerin stoktaki ürünlerinin zamlanmanıış ürünler olduğuna dikkat çeken Hrgina, kurdaki artışları belirterek, buna bağlı maliyetler in yükseldiğini ve bu durumun da Üerleyen süreçte konut üyallaıına yansıyacağı m aktardı. ¦ HÜRRİYET / İZMİR 


Geri Dön