29 / 04 / 2024

Ergonomik tasarıma sahip El Blender Seti ile mutfaklarda şef sizsiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Ergonomik tasarıma sahip El Blender Seti ile mutfaklarda şef sizsiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek hazırlarken çok zaman kaybediyorum diyenler için Bosch,üstün güç teknolojisine sahip el blender seti, dört bıçaklı yapısıyla etkili parçalama ve karıştırma performansı sunuyor. İşte ürün hakkında bilmeniz gerekenler ve fiyat listesi..



 Ergonomik tasarıma sahip El Blender Seti ile mutfaklarda şef sizsiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımları günlerinin çoğunluğunu mutfaklarda geçirmektedir. Yemek yaparken enerjiden ve zamandan tasarruf etmek her kadının hakkıdır. Zahmetsiz ve pratik yemek hazırlama konusunda mutfakların vazgeçilmez eşyası el blender seti ev hanımlarına kolaylık sağlamaktadır. 

Gıdaları daha uzun süre taze tutun

El blender seti tazeliği koruyan vakum sistemi sayesinde gıdalarınızı daha uzun süre taze tutmanıza yardımcı olur. El blenderınıza vakum pompasını tek bir hareketle kolayca takın; taze gıdalarınızı, artan yiyeceklerinizi veya atıştırmalıklarınızı vakumlu kapta veya kilitli poşette dilediğiniz gibi muhafza edin. 

Üstün Performans Gücü

Üstün güç ile en zor malzemelerde bile üstün performans elde edilir.En yüksek beklentiyi bile karşılayacak üstün motor gücü ile tüm karıştırma, kesme, çırpma ve yoğurma işlemleri 1000- watt'lık yüksek motor gücü sayesinde gerçekleştirir. 

12 Hız Ayarı teknolojisi

12 hız ayarı ve turbo fonksiyonu ile her türlü tarifte ideal sonuçlar ortaya konulur.İster mayonez ister sos hazırlıyor olun, dilediğiniz tarife en uygun hızı 12 farklı hız kademesi içinden seçerek en optimal sonuç ortaya çıkar. Ayrıca maksimum güç için turbo butonunu kullanarak en zorlu malzemelerde bile dilediğiniz performansı elde edebilirsiniz.

Kapaklı karıştırma, ölçü ve saklama kabı.

Küçük porsiyonlara mı ihtiyacınız var? Karıştırma/ ölçü kabı az miktardaki malzemenizi karıştırmak ve ölçmek için idealdir. Kapaklı tasarımı sayesinde yiyecek, sos veya öğütülmüş gıdalarınızı buzdolabında güvenle muhafaza edebilirsiniz.

Peki blender seti kaç bıçaklı yapıya sahiptir? Fiyat listesi nedir? 

 


Geri Dön