29 / 04 / 2024

Erikli, bir su alana 1 bedava veriyor

Erikli, bir su alana 1 bedava veriyor

Giderek artan benzin, elektrik, gıda fiyatları vatandaşın belini büküyor. Hal böyle olunca da vatandaş her harcamasına dikkat etmeye başladı. Mutfağımıza giren damacana sularda da fiyat ve indirimler sıkı takibe alınmaya başlandı. Bu günlerde Erikli su, damacana satışlarında bir kampanya başlattı.



Erikli'nin 'Biri Sizden Biri Bizden' kampanyası şimdiden talep görüyor.  Peki bir adet 19 litrelik mutfak tipi Erikli damacana su alanlar ikinci suyu nasıl ücretsiz alacak?

Her şeyden önce kampanya tarihlerini verelim. Erikli suyun 'Biri Sizden Biri Bizden' kampanyası 31 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Erikli'nin 'Biri Sizden Biri Bizden' kampanyası nasıl işliyor?

Ücretsiz 19 litrelik Erikli damacanalardan almanız için uymanız gereken bir prosüdür buluyor. Her aldığınız damacanada ikinci ücretsiz sağlanmıyor. Erikli'den yapılan bilgilendirmeye göre müşterinin öncelikle üye olması gerekiyor. Erikli üyeleri 2., 4., 6., 8. ve 10. siparişlerinde bir tane 19 litre Erikli suyunu alabiliyor. 

Erikli 19 L Biri Sizden Biri Bizden kampanyası hakkındaki detaylar 

Kampanyadan yararlanmak üzere yeni abone olarak su şirketini değiştirmek isteyenler ise 1 sefer yararlanmak üzere 19 litre Erikli markası dışında herhangi bir markanın ( NPL’ de dahil olmak üzere)  damacanalarını verip depozito bedeli ödemeden kampanyaya dahil olabiliyor.Peki elinde hiç boş damacanası olmayan müşteriler ne yapacak?  Erikli bunun içinde şöyle bir kolaylık sağlamış. 
Elinde herhangi bir 19 L şişesi olmayan  ve kampanyayı kaçırmak istemeyen vatandaşlar ise depozito bedeli 25 TL ( KDV dahil) ödeyerek ücretsiz sularına kavuşabiliyor.

Erikli, bir su alana 1 bedava veriyor


Geri Dön