18 / 05 / 2024

Erkan Dereli: Narlıdere'nin altyapı sorununu çözeceğiz!

Erkan Dereli: Narlıdere'nin altyapı sorununu çözeceğiz!

Erkan Dereli, Sahilevleri'nde kanalizasyon sularının denize aktığını tespit ettiğini belirtti. Dereli seçimi kazandıklarında, işlerine ilçenin altyapı sorununu çözerek başlayacaklarını, halk sağlığının birinci öncelikleri olacağını söyledi.




AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erkan Dereli, kentin en gözde mahallelerinden Sahilevleri'nde kanalizasyon sularının denize aktığını tespit ettiğini belirtti. Dereli, "Bölge halkı hastalıklara yakalanma riskiyle karşı karşıya" dedi. 


Sahilevleri mahallesindeki seçim gezileri esnasında, ilçedeki altyapının iflas ettiği ve kanalizasyon sularının direkt denize aktığını tespit ettiğini belirten AK Partili Dereli, halkın hastalık ve mikroba mahkum edildiğini söyledi. Dereli, "21. yüzyılda böyle gözde bir sahil ilçesine CHP'li belediyeler tarafından reva görülen budur. 15 yıldır CHP'li belediye günlerini çiçek dikerek, kaldırım söküp yenileyerek, günü kurtaran işler yaparak geçirmiştir. Halkın sağlığı, onlar için son plandadır. İş yapıyor gibi görünmeye çalışıyorlar. Narlıdere'nin durumu işler acısıdır. Yaşanılan yerin birinci önceliği altyapısının düzgün olmasıdır. Altyapınız sağlam değil ise üzerine yapacağınız hiçbir şeyin kıymeti yoktur, boştur. Narlıdere halkına verilen değer ortadır. Bu ayıp CHP'li belediyelere yeter" diye konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Erken Dereli seçimi kazandıklarında, işlerine ilçenin altyapı sorununu çözerek başlayacaklarını, halk sağlığının birinci öncelikleri olacağını söyledi.


Yeni Asır


Geri Dön