28 / 04 / 2024

Erkan inşaat Pırlanta Göztepe lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Erkan inşaat Pırlanta Göztepe lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlereimza atan Erkan inşaat'ın butik anlayışla inşa etmeye başladığı toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri yükseliyor.



İSTANBUL'UN gözbebeği Kadıköy Fikirtepe, yeni projelerle değerine değer katıyor. Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlereimza atan Erkan inşaat'ın butik anlayışla inşa etmeye başladığı toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri yükseliyor. Pırlanta Göztepe projesine 6 Haziran'da yapılan temel atma töreni ile start veren Erkan İnşaat, konumu açısından Fikirtepe'nin en değerli lokasyonunda yükselecek proje ile kalite standartlarını en yükseğe çıkartacak. 


MÜKEMMEL KONUM, KOLAY ULAŞIM 

Bir tarafında tüm canlılığıyla Bağdat Caddesi, bir tarafında şehrin en keyifli parkları, bir tarafında ise Anadolu Yakası'nın merkezi Kadıköy. Bu özel semtin en seçkin noktasında yükselen Pırlanta Göztepe'de şehrin en kaliteli eğitim, alışveriş ve sağlık merkezlerine ve ayna en önemli ulaşım akslarına yakın olmanın avantajı yakalanabilecek. Bu özellikleriyle Pırlanta Göztepe, İstanbul'un her zaman değerli kalacak en özel projelerinden biri olacak. Erkan İnşaat'ın kaliteye önem veren yaklaşımı bu projede de kendini gösteriyor ve ev sahibi olacak kişilere beklentilerinin ötesinde bir yaşam sunuyor. 


24 KAT,446 DAİRE, 34 MAĞAZA 

Toplam 3 bloktan oluşan ve 3 dönüme kurulacak projenin 10 dönümü yaşam alanı olarak belirlendi. 95.000 m2 alana sahip projede 446 ferah yaşam alanı, 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark bulunacak. Pırlanta Göztepe'de 1+1'den 5+1'e kadar değişen geniş alternatifler mevcut Her daireyi tamamen saran balkonları ve bunun yanında kat bahçeleri Pırlanta Göztepe'yi diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerin başında geliyor. 


www.erkaninsaat.com.tr


Yeni Akit


Geri Dön