02 / 05 / 2024

Erkan İnşaat projelerine devam ediyor!

Erkan İnşaat projelerine devam ediyor!

Erkan Şirketler Grubu, 1980 yılında Mehmet Emin Erkan'ın liderliğinde Mehmet Emin Erkan, Ahmet Erkan, Mahmut Erkan, Süleyman Erkan'ın ortaklığıyla şirketleşerek, Erkan İnşaat adı altında faaliyetlerine devam ettirdi...



Temelleri 1960'lı yıllarda atılan Erkan Şirketler Grubu İstanbul'da başlayan inşaat faaliyetleriyle sektörde önemli yatırımlara imza attı. Grup, 1980 yılında Mehmet Emin Erkan'ın liderliğinde Mehmet Emin Erkan, Ahmet Erkan, Mahmut Erkan, Süleyman Erkan'ın ortaklığıyla şirketleşerek, Erkan İnşaat adı altında faaliyetlerine devam ettirdi. 1960'lı yıllarda madencilik sektörüne adım atan firma, Erkan İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret A.Ş. adı altında İstanbul Kemerburgaz'da kömür ocağı işletmeye başladı. Yine 1990'lı yıllarda, Rize Kendirli'de 22 dönüm arazi üzerinde, 16.000 m2 kapalı alana sahip, 120 ton/gün kapasiteli bir çay fabrikası kurdu. 


TOPLUMSAL DEĞERLERE VURGU 

Yatırım ve girişim faaliyetlerine 30 yılı aşkın bir süredir devam eden Erkan Şirketler Grubu, bugün başta inşaat olmak üzere madencilik, turizm ve danışmanlık alanlarında başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Erkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, "Bugüne kadar ürettiğimiz projelerle, müşterilerimizin güven ve takdirini kazanan grubumuz, bugün ve gelecekte de en iyisini yapma ilkesi ile yaşam alanları kurmaya devam edecektir. Yaptığımız her işte toplumsal değerlere büyük önem veren şirketimiz, çevreye saygılı, doğal kaynakları en iyi şekilde kullanan, insana değer veren, işbirliği içindeki olduğumuz firmaların da bu konulara önem vermesini sağlayan bir üretim prensibi ile yoluna devam etmektedir." dedi. 


SOSYAL SORUMLULUK ESAS 

Erkan sözlerini şöyle tamamladı: "En iyi yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz. 

Çalışmalarımızda, faaliyet alanlarımızla sınırlı kalmadan, basta eğitim ve çevre olmak üzere yaşadığımız topluma karşı sosyal sorumluluklarımızı da yerine getiriyoruz. 


Yeni Akit ek


Geri Dön