15 / 05 / 2024

Erkanlı Şirketler Grubu rezidans yapacak!

Erkanlı Şirketler Grubu rezidans yapacak!

Madencilik ve atık yönetimindeki faaliyetleriyle tanınan Erkanlı Grubu, konutta iddialı yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin öncelikli hedefi İstanbul ve Ankara'ya lüksü ve estetiği buluşturan rezidanslar yapmak



Erkanlı Şirketler Grubu yeniden konut alanına giriyor. Daha önce madencilik ve atık yöntem konusundaki faaliyetleriyle tanınan grup, İstanbul ve Ankara'da rezidans üretmek üzere arsa tedarik ediyor. Yönetim Kurulu Başkam Rıza Hüseyin Erkanlı, inşaat ve yatırım alanında 2008 yılına kadar hızlı bir gelişmeleri olduğunu ve bu yıldan sonra biraz yavaşladıklarını ifade ederek şöyle konuştu:
"2011'de ciddi projelerle geliyoruz. Öncelikli olarak İstanbul ve Ankara'da konut rezidans projelerine başlıyoruz. Şu anda arsa tedariki noktasındayız. Ankara'da İncek Ted Koleji yanında 100 daire 45 villalık inşaatımız bu yıl başlayacak. İstanbul'da da özellikle Sarıyer ve civarında butik projeler yapmak için arsa arayışımız sürüyor. İnşaat alanında ucuz ve binlerce dairelik projelerde önümüzdeki kısa vadede olmayı planlamıyoruz. Orta üstü ve lüks projelerde özel müşteriye butik projeler yapacağız. Lüksü ve estetiği ulaşılabilir rakamlara sunacağız."

Madene 25 milyon dolar Grubun diğer alanlanındaki yatırımlarından da bahseden Başkan Rıza Hüseyin Erkanlı, madenciliğe 3 yıl içinde 25 milyon dolarlık yatırım öngördüklerini açıkladı.
Bugün/Bugün İnşaat ve Dekorasyon

 


Geri Dön